Avtorske pravice


Ta spletna stran je zasebna lastnina in zaseben projekt ter deluje na podlagi številnih pomembnih mednarodnih zakonov, ki ščitijo zasebno lastnino in urejajo aktivnosti te vrste. Vse informacije, objavljene na spletni strani, so zbrane iz javno dostopnih javnih virov na spletu in izključno za informativne namene.

Vse informacije, ki jih vključuje spletna stran se ne smejo uporabljati v nobene druge namene, kot informativne. Avtorji niso odgovorni za morebitne posledice uporabe materialov na spletni strani za druge namene, ki so prepovedani z mednarodnim pravom. Materiali, ki se uporabljajo na spletni strani, so iz javnih virov ali so posredovani s strani lastnikov (avtorjev), ali z njihovim soglasjem. Logotip "QWERTY.si", ki se uporablja za fotografije in videe, ne pomeni odstopa avtorskih pravic, je pa določen samo zato, da druge podobne strani ne kopirajo vsebine. Erotične vsebine, objavljene na spletni strani so vzete iz mest z odprtim dostopom, in niso pornografija. Lastniki spletne strani in gostovanja ne odgovarjajo za informacije, posredovane s strani obiskovalcev. Ta projekt je nekomercialen in avtorji ne prevzemajo nobene materialne odgovornosti.

Če ste lastnik, avtor ali pravni zastopnik lastnika (avtorja) fotografij in drugih informacij, ki so predstavljeni na spletni strani ter imate ugovore ali pripombe na njih, želite kaj dodati ali spremeniti, posredovati podatke avtorja ali objaviti druge dokumente, prosimo, da nas kontaktirate preko povratne informacije na spletni strani in šele takrat, ko boste dokazali vaše pravice z ustrezno dokumentacijo, bomo sprejeli vse ukrepe za odpravo dejstev, ki kršijo vaše lastninske pravice, ali izpolnili druge razumne zahteve. Zato nam morate poslati dopis na info@qwerty.si (v elektronski obliki), kjer navedete naslednje informacije:
1. Dokaze na vaše pravice za material, ki je zaščiten z avtorskimi pravicami: - sken dokumenta s pečatom ali e-naslov iz uradne domene družbe-lastnika pravic, ali - druge kontaktne podatke, ki omogočajo vašo identifikacijo, kot lastnika materiala.
2. Besedilo, ki ga želite objaviti skupaj z informacijo, ki bo izbrisana. V njem lahko določite, kje in pod kakšnimi pogoji uporabniki lahko dobijo informacije, povezave, katere so bile odstranjene, kot tudi vaše kontaktne podatke, ki omogočijo uporabnikom, da od vas pridobijo vse informacije glede tega materiala.
3. Neposredne povezave na strani, ki vsebujejo povezave do podatkov, ki jih želite izbrisati. Potem, v roku 48 ur, bomo te objave odstranili s spletnega mesta.

Pozor!!!
a) Pridržujemo si pravico do objave katere koli informacije na spletnem mestu, ki nam je poslana po pošti ali prek obrazca za dodajanje novic.
b) Nimamo nadzora nad dejanji uporabnikov, ki lahko ponovno objavijo povezave do informacij, ki so predmet vaših avtorskih pravic. Skoraj vsi podatki se shranjujejo samodejno, brez kakršnega koli nadzora, kar ustreza splošno sprejeti svetovni praksi objave informacij na spletu. Vendar bomo, v vsakem primeru pregledali vaša vprašanja v zvezi s sklicevanjem na podatke, ki kršijo vaše pravice.
c) V skladu z zakonom o Avtorskih in Sorodnih pravicah, sklicevanje na podatke (informacijska sporočila) ni predmet avtorskih pravic (čeprav lahko kršijo "Pravila uporabe vira"). Torej, ni potrebno pošiljati pisma, ki vsebujejo grožnje ali zahteve, ki nimajo pod sabo dejanske podlage.

POPULARNO

Zadnji komentarji