O PROJEKTU


Kaj je QWERTY.si?
QWERTY.si je skupnost ljudi, ki se radi zabavajo. To je vaš kolektivni blog, osebna Spletna revija. Kot novinarji tukaj nastopajo sami uporabniki, ki pišejo, ocenjujejo in komentirajo novice. Spletna stran QWERTY.si je zasnovana in zgrajena kot večina vodilnih sodobnih spletnih servisov web 2.0, ki uporabljajo tako imenovani user-generated content, ali uporabniško vsebino, ki jo ustvarjajo sami uporabniki - Flickr, YouTube, Digg, Netscape,... Osnovno načelo tovrstnih servisov: uporabniki najdejo na spletu najboljše vsebine, ki najbolje ustrezajo njihovim interesom, dodajajo jih na servis, ocenjujejo te vsebine in se o tem pogovarjajo. To je najbolj sodoben model sodobnega spleta, ki upošteva predvsem interese in okuse uporabnikov, ne pa vodstva spletne strani, tudi če je slednje izjemno strokovno.

Za koga je ustvarjen projekt QWERTY.si?
QWERTY.si je ustvarjen za aktivne ljudi, ki želijo od življenja največ in ne želijo za to zapravljati veliko časa. Možnost uporabe osebnih nastavitev te spletne strani lahko prihrani čas pri iskanju informacij o zanimivih temah in hkrati daje možnost ne zamuditi ničesar pomembnega.

Za kaj potrebujete QWERTY.si?

· pomaga, da prihranite čas pri vsakodnevnem iskanju in analizi zabavnih objav ter omogoča posredovanje svojih idej javnosti s pomočjo vaših objav

· omogoča pridobivanje pomembnih vsebin v za vas priročni obliki na kateri koli napravi

· omogoča vam pridobivanje novih prijateljev in zaveznikov

· vsebuje zanimive materiale

· na spletni strani ni nobene cenzure, le interesi uporabnikov

· tukaj lahko klepetate z ljudmi in berete ekskluzivne intervjuje

Kako deluje QWERTY.si?

· Uporabniki najdejo na spletu, po njihovem mnenju, zanimive novice in jih objavijo na spletni strani.

· Kakovost teh novic ocenjujejo obiskovalci spletne strani. Torej, uporabnik nameni svojo pozornost vsebini in novica dobi objektivno oceno, ki nima vpliva interesov skupine.

· Na spletni strani je odlična priložnost za razpravo o zanimivih temah.

Prijavite se in začnite ustvarjati novice prav zdaj.
POPULARNO

Zadnji komentarji